12 mars 2011

EIF:s herrar vidare igen i Finska Cupen

EIF - PK-35...4 - 2 (3 - 1)

EIF:s herrlag gjorde ett strångt arbete idag då de vann över division 1 laget PK-35 med klara siffror 4 - 2. EIF kunde gå i pausvila med en klar ledning då resultatet var 3 - 1 efter 45 minuters spel. Första halvlek flöt spelet från ända till ända i ett högt tempo där EIF förvaltade sina chanser mycket väl med tre fina mål av Calle Forsström (4 min), Steven Perry (15 min) och Simon Sid (38 min). Andra halvlek inleddes i samma hårda tempo där gästande laget gjorde allt för att komma fast EIF. En stor del av andra halvlek spelades mot ett mål. Trots den enorma pressen klarade EIF av att hålla målet igenbommat. På stopptid lade Robin Sid den sista spiken i kistan och EIF kan se fram emot ett nytt division ett lag inom kort. I den femte omgången möter herrarna HIFK från Helsingfors.